Facebook

Przerobienie grilla

Przerobienie grilla gazowego

Firma Weber-Stephen Polska sp. z o.o. ostrzega wyraźnie przede wszystkich ze względów bezpieczeństwa przed dokonywanien przeróbek grilli gazowych, które pochodzą z innego państwa, spełniają tamtejsze wymogi techniczne :i zostały do nich dostosowane. Dotyczy to w szczególności przypadku istnienia w innym państwie ciśnienia gazu odmiennego od standardu polskiego (37mbar).

Polecane artykuły Wszystkie artykuły
Wieprzowina na grillu

Wieprzowina na grillu

30-05-2017
Po wpisach dotyczących drobiu oraz wołowiny, przyszedł czas na naszą ulubioną wieprzowinę. Czym kierować się podczas jej zakupu oraz w jaki sposób doprawić ją tak, by wyróżniała się na tle tradycyjnie doprawionych – tego dowiecie się z poniższego wpisu. więcej
Dietetyczny grill

Dietetyczny grill

19-05-2017
Te dwa słowa nie występują często razem, a tymczasem dania z grilla nie są aż tak kaloryczne, jak się może wydawać. Sama procedura, jeśli jest właściwie wykonana, jest wręcz lepszym rozwiązaniem niż większość dań przyrządzanych w sposób tradycyjny w kuchni. Zdradzamy zatem... więcej
Grill w plenerze

Grill w plenerze

28-04-2017
Zbliża się majówka, a tym samym większość Polaków otworzy sezon grillowy. Nasze ulubione zajęcie na wolne weekendy to nie tylko samo jedzenie, ale przede wszystkim okazja do spędzenia mile wolnego czasu. Podpowiadamy o czym warto pamiętać planując grilla w plenerze, jak również, co... więcej