Facebook

Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż Szefa 21cm VG-10

  • Dodaj recenzję:
  • Numer katalogowy: 916
  • Producent: Takeshi Saji
  • Dostępność: Brak
  • Darmowa dostawa
  • Cena brutto: 1 899,00 zł
  • Niedostępny
  • szt.

Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 21 cm.

Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 

Twardość: 61 HRC

Długość całkowita: 33,2 cm

Długość ostrza: 21 cm

Szerokość Klingi: 4,5 cm

Grubość klingi: ok. 2,4 mm

Waga: ok. 190 g

Idealny produkt na prezent. Opakowanie wykonane ręcznie

GRILLE WEBER – PRECYZJA I TRADYCJA W TWOIM ZASIĘGU

Oficjalny sklep internetowy Top-Grille.pl z produktami Weber Polska to firma, która już od 65 lat dba o to, by Twój grill był bezpieczny i spełniał swoje funkcje. Stawiamy na prostotę i wydajność. Szanujemy Twój czas i nie szukamy skomplikowanych rozwiązań. Uważamy, że nie trzeba zmieniać czegoś, co działa dobrze.

Odwiedź nasz salon wirtualnie!

 

Polecane artykuły Wszystkie artykuły
Najlepsze marynaty do karkówki na grilla

Najlepsze marynaty do karkówki na grilla

29-08-2022
Zbliżająca się wiosna i lato to doskonała okazja do rozpoczęcia sezonu na grille. Wśród tradycyjnych kiełbasek i kaszanki na ruszcie nie powinno również zabraknąć aromatycznej karkówki. Jej przygotowanie wymaga wcześniejszego zamarynowania, dzięki czemu mięso jest zdrowsze oraz... więcej
Która strona folii trzyma ciepło? Najważniejsze informacje o folii aluminiowej

Która strona folii trzyma ciepło? Najważniejsze informacje o folii aluminiowej

29-08-2022
Folia aluminiowa stosowana jest od lat w wielu polskich kuchniach. Wykorzystuje się ją zarówno do pieczenia w piekarniku oraz grillowania na świeżym powietrzu, jak i do zabezpieczenia żywności podczas przechowywania. Nie każdy zdaje sobie jednak sprawę, która strona folii aluminiowej... więcej
Jak rozpalić grilla?

Jak rozpalić grilla?

29-08-2022
Gdy w kalendarzu zaczynają przeważać słoneczne dni, grillowanie w ogrodzie czy na działce jest jedną z najprzyjemniejszych form spędzania czasu. Jeśli chcesz sprawnie i bezpiecznie przejść od rozpalania grilla do delektowania się zapachem i smakiem pieczonych potraw, podpowiadamy jak... więcej