Poznaj nową jakość grillowania z grillem gazowym Q 2800N+ z wózkiem Premium. Nowoczesny palnik Plus umożliwia precyzyjną kontrolę temperatury – od delikatnego pieczenia na wolnym ogniu, idealnego np. do żeberek, po intensywne opiekanie steków w wysokiej temperaturze. Grill błyskawicznie się nagrzewa i utrzymuje ciepło, zapewniając świetne efekty przy każdej potrawie. Żeliwne ruszty pokryte emalią porcelanową, mocne palniki oraz deflektor ciepła dbają o równomierne grillowanie. W porównaniu z wcześniejszymi modelami, Q 2800N+ oferuje o 14% większy ruszt i aż o 37% więcej miejsca pod podwyższoną pokrywą – dzięki czemu zmieścisz więcej porcji naraz. Stabilny, zabudowany wózek z metalowymi drzwiczkami zapewnia łatwy dostęp do butli i schowków, a cztery blokowane kółka ułatwiają przemieszczanie i ustawienie grilla w wybranym miejscu.
Wytrzymały na różne pogody
Idealny do przygotowania najróżniejszych dań
Palniki główne: kW5.28
Wymiary - pokrywa otwarta (centymetry) :140.00cm WYS. x 126.00cm SZER. x 60.20cm GŁ.
Wymiary - pokrywa zamknięta (centymetry) :109.00cm WYS. x 126.00cm SZER. x 50.00cm GŁ.
Powierzchnia rusztu (centymetry kwadratowe) :2065cm²
Całkowita powierzchnia grillowania (centymetry kwadratowe) :2065cm²
Waga (kg) :33.50
Palniki ze stali nierdzewnej :2
Rodzaj paliwa :Gaz płynny LPG (butla wielokrotnego napełniania sprzedawana oddzielnie)
Stoliki boczne :2
Ruszty do pieczenia :Żeliwne ruszty do pieczenia pokryte emalią porcelanową
Kółka obrotowe :2
Kółka obrotowe z blokadą :2
Haczyki na przybory i narzędzia :8
Rodzaj akumulatora :1 AAA
Maksymalna temperatura grillowania :371°C
Wbudowany termometr w pokrywie
• Palnik Plus (+) rozszerza zakres możliwości: od pieczenia na wolnym ogniu po intensywne opiekanie
• Duża powierzchnia grillowania pozwala przyrządzać nawet 12 burgerów jednocześnie
• Wysoka pokrywa oferuje większą pojemność w przypadku większych pieczeni
• Wysokowydajne palniki szybko się rozgrzewają i utrzymują stałą wysoką temperaturę
• Deflektor ciepła równomiernie rozprowadza ciepło i gwarantuje odpowiednie upieczenie potrawy