Zielony pieprz
Tak, są ludzie, którym nie podoba się ostrość piperyny zawartej w pieprzu. Ale jest też to. Ten tutaj! Zielony pieprz jest znacznie łagodniejszy, pachnie świeżością i zaskakuje lekko ziołowym smakiem. W miarę dojrzewania jagód gromadzi się „ostra” piperyna. Jagody pieprzu zielonego zbiera się wcześnie i namacza w słonej wodzie lub liofilizuje. Zapobiega to procesowi dojrzewania i czernienia, a efektem jest szlachetny pieprz o delikatnym i łagodnym aromacie. Nawiasem mówiąc, zielony pieprz znany jest dopiero od XX wieku.
Oficjalny sklep internetowy Top-Grille.pl z produktami Weber Polska to firma, która już od 65 lat dba o to, by Twój grill był bezpieczny i spełniał swoje funkcje. Stawiamy na prostotę i wydajność. Szanujemy Twój czas i nie szukamy skomplikowanych rozwiązań. Uważamy, że nie trzeba zmieniać czegoś, co działa dobrze.
Odwiedź nasz salon wirtualnie!